Monday, January 26, 2009

Saya Baru Keluar Wad

Hai.

Apa Khabar semua?

Selamat tahun baru Cina.

Saya baru keluar wad.
HKL. Wad 26 dan kemudian wad 28.
5 hari 4 malam.

Setiap pagi, celik je mata, nampak jururawat tersenyum pegang jarum nak ambil darah.

Terima kasih kepada yang sempat melawat.

Yang tak sempat melawat atau yang tak nak melawat pun sebenarnya, janganlah doakan agar saya masuk wad semula untuk kamu-kamu lawat di lain hari.

Pesanan saya, jagalah kesihatan diri dan keluarga. Jika tidak, satu keluarga masuk wad.

Banyak nak cerita pasal HKL. Tapi tak menjadi pelan penulisan yang serius pun.

Tunggu dan lihat.

13 comments:

encikpundak said...

ko pun kena denggi? haih~

Rabiatul Adawiyah said...

tak melawat tp kita ber-ym kan..auw.hahaha.;D
alhamdulillah da kuar wad.hoorah.

jojie-elle said...

hehehe.. baguih2.. rindu x katil wad tuh? ;p

Illy said...

haduiiiih. ni baru air dicincang takkan putus. adik breadik masuk wad.

Jazlin Ernida said...

huhu glad to hear that u are already discharge. lepas ini jaga kesihatan betul betul ok, adik e. sorry tak dapat melawat, tak tau pun u sakit. huhu.

patutlah tak ada orang buzz dah lately hehe.

MR.KUMAR said...

La.. masuk hospital ka???? ciannya...

Dyana/Nadia/Dai/dizzy said...

kak dai n zikri p melawat.tapi dik e tgh tido.

_neo_ said...

semoga cepat sembuh

jannah jalidar said...

astagaa.
smoga cepat sembuh.

azrey said...

encik pundak: yup2.denggi bersama seisi keluarga.

si beto: yup2.

jojie: yup2. tp lg rindu kat nurse tu.. errk

illy: yup2. tp wayar drip masuk air kat hospital hari tu.. kalu dicincang putus jugak.

alin: yupp2. i buzz org len plak skrg.huu

kumaran: yeler.. dah kuar dah pun. jgn la berkabung.

kak dai: bile plak kak dai dtg?

neo: thanks. boleh berkenalan?

jannah: yupp2. suda sembuh bah...

Miss Nora89 said...

bro azrie.
denggi? hooo sakitnye.
okla tuh udah sembuh. :)

Dyana/Nadia/Dai/dizzy said...

masa first day korang masuk wad

1.2bµcklem¥sh¤e said...

Alhamdulillah. Syukur sekali mendengar pemulihan anda daripada sister anda hari tu. moga kesihatan anda akan lebih bercambah dengan tambahan nombor telefon nurse-nurse HKL dialam phone book saudara.