Wednesday, April 09, 2008

Bola Pengurut Yang Bergegar Apabila Dipicit

Assalamualaikum.
Apa khabar?

Semalam hari, saya telah menerima satu kiriman kotak berbungkus dengan pembalut stripe warna pink macam baju yang saya tak jadi beli di Tangs, Pavillion.

Sudah terang lagi bersuluh nama pengirim, seorang blogger popular dan sering mendapat banyak komen, Jazlin Ernida Zulkurnain (maka, lepas ni siapa yang google nama tersebut, singgahlah ke blog saya ya).

Kotak tersebut merupakan hadiah kemenangan saya (yang tak disangka-sangka) bersempena pertandingan My Birthday Giveaway Contest yang dianjurkan oleh blog yang popular dan banyak komen ini.

Terima kasih di ucapkan kepada tuan blog. Cadangan saya, untuk masa akan datang, perbanyakkan lagi Giveaway Contest bersempena hari-hari yang lain termasuklah hari jadi saya sendiri.

Oh, bercerita mengenai hadiah yang saya terima, sangat aneh dan unik. Sebiji bola yang bergegar. Err.

Roboball Massager. Bola pengurut. Eh, bola mengurut. Atau apa saja terjemahan yang bermakna selari.

Saya yakin ada sebab tersendiri bola pengurut tersebut diberikan kepada saya. Simbolik sungguh. Walaupun agak kabur nilai simbolikanya.

Apa- apa pun, terima kasih daun keladi. Saya tidak akan mempersia-siakan Bola Pengurut Yang Bergegar Apabila Dipicit ini. Akan saya manfaatkan bila saya memerlukan urutan. Erk.
Gambar diambil dalam White Room buatan tangan.



20 comments:

Jazlin Ernida said...

haha this entry makes me laugh real hard!

glad u like it. i pegi action city dgn farisya, and i bagitau dia i nak belikan hadiah untuk seorg lelaki. jeng jeng jeng. dia yg pilih tu. heee.

ada ke simbolik? hee, ntah. fikir-fikirkanlah. cewah.

next contest join lagi k!

azrey said...

wow farisya... ada number dia?

eh salah, farisya yang pilihkan eh.

swik ah

sourplum said...

popular nye awek pundak di kalangan bloggers..
kagum2~

azrey said...

benar sourplum. beliau popular setelah mencetuskan kontroversi yang menggemparkan.

tp saya tak igt apakah gerangan kontroversi tersebut.

errk

sourplum said...

huh..
apekah kontroversi nye..
nk buat kontroversi gk la
lalala~

Jazlin Ernida said...

fitnah semata-mata ni. haha, bila masa pulak i timbulkan kontroversi? isk. sukati je, azrie. next year tak boleh masuk dah tau :P

azrey said...

sourplum yang masam: kontroversi gossip dia dengan faizal terakhir.

alin: wow.. masuk mana.. next year lama lagi

sourplum said...

nti aku tnya cik pundak..
cik alin: tlg la jual bju sy. kmu kn runner terhebat jae.. (jae ckp)

azrey said...

wow sourplum jual baju keee...

sourplum said...

aa jual bju cik azrey..

azrey said...

baju pe..
ade gallery?

sourplum said...

gallery kt blog..
klu kmu duk kuantan le tgk kt kuantan parade..
ground floor.. cari dazzling boutique

azrey said...

wow.. jauhnyee kuantan.
saye di kl..

encikpundak said...

wow meriah macam tegbod alin

azrey said...

wow pundakism...

tegbod alin yang meriah mcm blog ku lah..

oh.. nak tgk kereta terbaru...

Jazlin Ernida said...

yup, ape-ape yg ade relate ngan i mesti meriah kan HEEEEEEEEEEE

selalu-selalu lah buat posting pasal i lagi. i sukaa! :P

anyways, sapong, aku dah serik tobat taknak jadi runner tshirt lagi. cukuplah pengalaman tak best dulu. HEE, cari orang lain ye :D

sourplum said...

ala npe kmu da serik cik alinsays..

iXa said...

hak ala 3-4 orang je komeng smpi 17 komeng. nampak sangat aling gila populariti. akakaka.

encikpundak said...

wow meriah macam tegbod alin



-tegbod gua lagi meriah lor.

sourplum said...

kami support malaysianss blogger
lalala~

Jazlin Ernida said...

iXa said...

hak ala 3-4 orang je komeng smpi 17 komeng. nampak sangat aling gila populariti. akakaka.


>>> nada seorang pen-dengki. ngahaha. i paham i paham. nanti i meriahkan blog u, ok :D